MULTI SHOW PRODUCTIONS

Als u ons belt, komt u terecht in Son en Breugel bij Franc Speetjens of Nancy van Heeswijk en daarom stellen wij ons hieronder even aan u voor. Ons team wordt versterkt door véle trouwe freelancers. Zangers, zangeressen, danseressen, entertainers, deejays, coupeuses, pruikenkappers, choreografes, roadies, geluidstechnici en lichttechnici. Gemotiveerde, creatieve mensen die allemaal veelzijdig inzetbaar zijn.

Multi Show Productions kenmerkt zich door probleemoplossend te denken en dus is niets voor ons te gek. Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en blijven professioneel in alles wat we doen.

Zo is Multi Show Productions door heel Nederland te vinden en werken wij o.a. voor Van Der Valk, Stage entertainment, Centerparcs, Landal Greenparcs, vele winkelcentra, erkende cateringbedrijven en bij vele schitterende etablissementen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

FRANC SPEETJENS

Al op zeer jonge leeftijd was Franc als muzikant te vinden op het podium, met een bariton in de hand, met vele bands in vele soorten muziekstijlen. Van de plaatselijke harmonie tot de andere kant van de wereld met de begeleidingsband van het Nederlands Elftal ‘de Teletoeters’. Zijn uitgebreide kennis voor muziek en zijn absolute gehoor maakten hem al gauw geïnteresseerd in de technische kant van muziek maken. Tijdens zijn werk in de fijn-metaal, werkte Franc als freelancer ‘Speetjens Geluidstechniek’ bij Story Sound. In 1995 nam hij vervolgens het verhuurgedeelte ‘Sky-Lite Rental’ over van Sky-Lite Holland (bouwers van de alom bekende Technocase) onder de naam ‘Skyline Rental’ te Meermerk. Na een verhuizing naar Arkel ging hij door onder de naam ‘Multi Show Productions’, een naam die nog steeds erg goed de lading dekt…..want intussen produceert hij allerlei soorten shows; Geluid- en lichtshows, Discoshows en uiteindelijk ook Dinner- en Dinnertheatershows. Anno 2014 bestaat het totale bedrijf al 20 jaar en is gehuisvest in het bosrijke Son en Breugel, onder de rook van Eindhoven.

NANCY VAN HEESWIJK

Op de basisschool was Nancy al actief met teksten herschrijven voor allerlei evenementen en te vinden op elke maandsluiting, zingend en verkleed op het podium. Na jaren in de schoolband te hebben gezongen als leadzangeres, stond zij op haar achttiende op menig talentenjacht en menig podium met het duo ‘de DoReMina’s’ en werkte zij als acteur bij Feesterij het Tunneke te Schijndel. Tijdens haar opleiding tot docent Handvaardigheid bleef de zangstem stil. Maar na jaren gewerkt te hebben op diverse kantoren en bij vele soorten bedrijven kon zij het zingen niet laten en stroomde vanuit een bedrijfsband weer door naar de wereld van het entertainment. Nancy maakte kennis met Dinnershows in Valkenswaard en na een leerzame periode ging zij als freelancer verder. Zo kwam zij terecht bij Multi Show Productions, waar behalve haar stem en entertainment-kwaliteiten, ook haar creativiteit van pas kwam. Nancy schrijft de teksten, regisseert de shows, ontwerpt de kleding en regelt alles wat er te gebeuren moet rondom de shows. Daarnaast schittert zij ook als soloartiest én als zangeres en entertainer in deze shows. Na ruim 7 jaar is zij niet meer weg te denken uit het bedrijf.